
Avui a Girona és festa! Dia de Sant Narcís, el patró de la ciutat. I si al menú amb típic pollastre rostit a la cassola li afegim un postre fàcil, bo i que no porti geeens de feina a fer? Aquí va la recepta del famós Bisbalenc versió fast & furrious :)
Temps | Racions | Dificultat |
---|---|---|
35′ | 10 | Molt Baixa |
INGREDIENTS:
- 1 Massa de pasta brisa
- 100gr de cabell d’àngel
- 1 ou
- 100 gr de pinyons
- 1 grapat de sucre
- Sucre llustre
COM PREPARAR-LO?
(Pre-escalfem el forn a la part de sota a 200ºC)
1. Escampem la massa de pasta brisa sobre el pedrís. Hi escampem el cabell d’àngel i ho enrotllem
2. Batem l’ou sencer (ou i clara) i segellem l’acabament perquè no se’ns obri.
3. Amb el mateix ou pintem el rull que ens ha quedat per sobre i hi escampem un grapat de pinyons i, per sobre, el grapat de sucre.
4. Ho posem al forn, a mitja alçada, i abaixant-lo a 190ºC, 30′, fins que estigui daurat.
5. Un cop fred, hi espolsem el sucre llustre i ja el podem servir!!
I la gran pregunta que tothom fa sempre:
QUÈ ÉS EL CABELL D’ÀNGEL? El cabell d’àngel no és res més que una melmelada de carbassa i sucre!
Aquesta recepta es pot fer també amb xocolata, tipus nutella! mmmmm
Un pensament sobre “Bisbalenc (amb cabell d’àngel i pinyons)”