
La combinació del dolç-salat sempre m’ha agradat. Aquesta recepta de compota de poma està pensada per acompanyar carns de qualsevol tipus (pollastre rostit casolà, conill a la caçadora, porc al forn…). En carns que siguin una mica eixutes, més aviat seques, per exemple, ens pot donar aquell toc melós que els falta. La provem de fer?
Temps | Racions | Dificultat |
---|---|---|
30′ | 10 | Molt Baixa |
INGREDIENTS:
- 2 pomes Golden
- 1 cullerada de mantega
COM PREPARAR LA COMPOTA DE POMA?
1. Tallem la poma a daus o, millor si la trinxem, que quedi beeen petita
2. La posem amb un cassó a foc baix juntament amb una cullerada de mantega.
3. Ho anem remenant i trinxant amb una forquilla, vigilant que no se’ns enganxi
4. Quan veiem que la poma està ben cuita, que quedat com un puré, la posem en un pot i la deixem refredar.
I llesta! ja tenim la compota de poma a punt per posar a taula, juntament amb el rostit!
Extra, Extra!
La compota de poma ben tancada ens pot aguantar a la nevera ben bé 4 dies. Així que es pot preparar amb antelació i el dia de l’àpat no tindrem tanta feina.
A mi m’agrada servir-la a temperatura ambient, fins i tot freda, a vegades, perquè així fa més contrast amb la carn calenta, però hi ha gent que serveix la compota un punt escalfada.
Ja has vist que fer una compota de poma és ben fàcil!