Compota de poma

recepta compota de poma

La combinació del dolç-salat sempre m’ha agradat. Aquesta recepta de compota de poma està pensada per acompanyar carns de qualsevol tipus (pollastre rostit casolà, conill a la caçadora, porc al forn…). En carns que siguin una mica eixutes, més aviat seques, per exemple, ens pot donar aquell toc melós que els falta. La provem de fer?

TempsRacionsDificultat
30′10Molt Baixa

INGREDIENTS:

  • 2 pomes Golden
  • 1 cullerada de mantega

COM PREPARAR LA COMPOTA DE POMA?

1. Tallem la poma a daus o, millor si la trinxem, que quedi beeen petita
2. La posem amb un cassó a foc baix juntament amb una cullerada de mantega.
3. Ho anem remenant i trinxant amb una forquilla, vigilant que no se’ns enganxi
4. Quan veiem que la poma està ben cuita, que quedat com un puré, la posem en un pot i la deixem refredar.

I llesta! ja tenim la compota de poma a punt per posar a taula, juntament amb el rostit!

Extra, Extra!

La compota de poma ben tancada ens pot aguantar a la nevera ben bé 4 dies. Així que es pot preparar amb antelació i el dia de l’àpat no tindrem tanta feina.

A mi m’agrada servir-la a temperatura ambient, fins i tot freda, a vegades, perquè així fa més contrast amb la carn calenta, però hi ha gent que serveix la compota un punt escalfada.

Ja has vist que fer una compota de poma és ben fàcil!
Advertisement

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s