Pastís de Pastanaga i crema de formatge

Pastís de pastanaga - Carrot Cake

Dissabte de tardor gris a Girona. Avui, però, és un dia especial i hi ha una cosa que farà brillar el dia si o sí! L’Alícia passa a la categoria dels 30 i, de rebot, en Saül també suma número :P Per celebrar-ho farem un dinaret amb tots plegats! Quines ganes!

Aprofitant que és tardor, trobo que hi encaixa molt, he preparat el típic Carrot Cheese Cake o el que seria un pastís de pastanaga amb cremós de formatge especiat. Un postre que també es pot fer també amb carbassa.🎃 Espero que agradi!!

Amb ganes de sortir de casa, veure’ls a tots i fer petons als homenatjats. ♡

Temps Racions Dificultat
1h 30′ 10 Baixa
INGREDIENTS BASE:
  • 2 ous
  • 175 gr sucre
  • 200 ml oli gira-sol
  • 200 gr pastanaga ratllada grossa
  • 225 gr farina blat integral
  • 1 culleradeta bicarbonat
  • 2 culleradetes canyella en pols
  • 1 culleradeta nou moscada en pols
  • 120 gr nous trossejades
INGREDIENTS COBERTURA (CREMA DE FORMATGE):
  • 125 gr formatge cremós semidesnatat (tipus Philadelphia)
  • 4 cullerades de mantega estovada
  • 85 gr de sucre llustre (glacé)
  • 1 culleradeta pela de llimona ratllada
  • 1 culleradeta pela de taronja ratllada
COM PREPARAR-LO?

(Pre-escalfem el forn a la part de sota a 200ºC)
1. Batem els ous en un bol i llavors hi afegim el sucre i l’oli. Ho barregem tot fins que quedi homogeni.
2. Hi afegim la pastanaga ratllada i la farina, el bicarbonat i les espècies tamisades
3. Finalment, hi afegim les nous trossejades.
4. Ho posem al forn, a mitja alçada, i abaixant-lo a 190ºC, de 40 a 50′, fins que estigui cuit.
El traiem i el deixem refredar.

ELABORACIÓ DE LA COBERTURA o frosting.
Poseu tots els ingredients de al cremós de formatge en un vol i barregeu-los durant uns 3 minuts. Fins que quedi una crema homogènia.

Quan el pastís estigui fred, cobreix-lo amb una capa de cremós de formatge per sobre i llestos!

 

Anuncis

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s