
L’altre dia van venir els sogres carregats de llimones i taronges de Múrcia. Res a veure amb les que trobem a les línies del supermercat! Una olor, una textura, un color… i és que aquestes fruites, dutes directament de l’arbre a casa, són ecològiques i van arribar a casa carregades d’amor, de les mans que les cultiven.
Per poder-les aprofitar totes, i amb l’excusa que avui hem tingut convidats a casa per celebrar aniversaris, hem fet una deliciosa, refrescant i digestiva mousse de llimona per fer baixar l’àpat, que es diu :)
Una recepta de postres fàcil, ràpida i amb la que quedareu molt bé!
Temps | Racions | Dificultat |
---|---|---|
20′ | 8 | Molt Baixa |
INGREDIENTS:
- 250 ml de suc de llimona
- 250 ml d’aigua
- 250 ml llet condensada
- Una mica de pell de llimona ratllada
- 200 ml nata per muntar (que estigui been freda)
- 3 cullerades soperes de sucre
- 3 fulles de gelatina neutra
COM PREPARAR-LA?
1. Posem les fulles de gelatina en remull amb una mica d’aigua i ho posem a foc suau perquè es desfaci. Paral·lelament, barregem el suc llimona, l’aigua i la llet condensada. Hi afegim la gelatina ja desfeta.
2. Muntem la nata amb el sucre i l’afegim a la barreja anterior, a poc a poc.
3. Ho posem amb gotets petits o copes i ho decorem amb una mica de llimona ratllada o una tira fina de la seva pela.
4. Ho posem a la nevera, mínim 1 horeta, fins a l’hora de servir. I llestos!!
Si mai la feu, ja em direu què tal ;)
Bon cap de setmana i bon Temps de Flors!
M’encanta aquesta recepta! L’he probada i surt boníssima!