Galetes de mantega

recepta galetes mantega

Galetes per esmorzar, galetes per berenar, per celebrar alguna ocasió especial, per picar quan no toca… PER QUÈ SÓN TAN BONÍSSIMES les galetes de mantega?? En aquest cas, l’elaboració d’aquests petits pecats tenia un motiu ben especial: Donar una dolça la benvinguda a la petita Ona

La recepta d’aquestes galetes de mantega (o mantequilla, com diuen alguns) surt del pack Lékué per a fer galetes que em va regalar la nova mami pel meu aniversari. I amb un detallet taant cuqui, quin resultat vols que en surti?

Temps Unitats Dificultat
40′ 30-40 Baixa
INGREDIENTS:
  • 250 g mantega a temperatura ambient
  • 150 g de sucre
  • 1 ou
  • 1 culleradeta de sucre avainillat
  • 500 g farina tamisada
COM FER-LES?

Pre-escalfem el forn a 180ºc
1.
Posem paper vegetal a una plata de forn.
2. Barreja bé en un bol la mantega, el sucre, el sucre avainillat i l’ou.
3. Incorpora-hi la farina a poc a poc i sense treballat molt la massa perquè no s’endureixi.
4. Deixa reposar la massa a la nevera, embolicada amb paper film uns 30 minuts.
5. Amb un corró, estén-la fins que tingui una espessor de 5 mm.
6. Talla amb el tallador de galetes que més t’agradi.
7. Posa les formes sobre la plata que has preparat prèviament.
8. Cou al forn entre 15 i 20 min.
9. Decora les galetes al teu gust: amb glacejat, xocolata, sucre de colors…

Un cop cuites, les deixes refredar i les conserves en una capça metàl·lica, amb paper de forn.
Jo, en aquest cas, les he posat en pots de vidre decorats :)

Anuncis

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s