Macarrons amb albergínia

pasta-alberginies

La pasta gairebé sempre agrada a tothom. A grans i a petits. Us presento una recepta lleugera, senzilla i fàcil de fer. Apte per a vegans i vegetarians perquè no porta gens de carn. Macarrons amb albergínia (tota la vida n’he dit esbargínia :)  Quina gana!!

Temps Racions Dificultat
35min 2 pers. Baixa
Ingredients:
  • 1 albergínia
  • 1 all
  • 2 tomàquets tallats a daus
  • 200 gr de pasta (jo he fet servir macarrons)
  • agua per la cocció
  • Sal i oli
  • Alfàbrega (opcional)
  • Formatge parmesà (opcional)
Com?

Posem l’aigua a bullir, i quan ja bulli hi posem els macarrons i ho deixem coure el temps que calgui, segons ens indiqui a l’etiqueta de l’envàs. (8-10′)

1. Tallem l’albergínia a daus i ho fregim a una paella, amb un bon raig d’oli, fins que estigui cuita. Després la reservem.

2. A la mateixa paella, hi posem una mica més d’oli i hi posem l’all laminat, que es dauri una mica.

3. Llavors, hi incorporem el tomàquet tallat a daus, hi espolsem una mica d’alfàbrega i ho sofregim uns 20 minuts, fins que el tomàquet agafi un colors fosc.

4. Hi incorporem l’albergínia, ho remenem bé i ho barregem amb la pasta que hem cuit prèviament.

AIXÍ DE FÀCIL!! Bon profit 😉

macarrons-alberginies

Jo he fet el plat amb macarrons però ho podem fer amb la pasta que més ens agradi: espaguetis, tallarines, espirals… el temps de cocció dependrà del tipus de pasta.

El toc final és ratllar-hi una mica de formatge parmesà per sobre, abans de començar a menjar.

Si vols també es pot gratinar una mica abans de servir.

Anuncis

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s