D’aquell recull, m’he quedat amb la coneguda coca de iogurt, que ens acompanya en esmorzars, berenars, festes d’aniversari… Provem la recepta de l’Eli’s Mum?
Temps | Porcions | Dificultat |
---|---|---|
45′ | 8/10 | Molt Baixa |
INGREDIENTS:
- 1 iogurt natural o de llimona
- 1 mesura del got de iogurt d’oli de girasol
- 2 mesura del got de iogurt de sucre
- 3 mesura del got de iogurt de farina
- 1 sobre de llevat tipus Royal
- 3 ous
- 1 llimona ratllada
COM FER LA COCA DE IOGURT?
Pre-escalfem el forn a 180ºc
1. En un bol hi posem els ous, el sucre i ho batem bé, hi afegim el iogurt i després l’oli, sense deixar de batre. Hi anem incorporant la farina barrejada amb el llevat tamisats i ho anem remenant fins que no hi quedin grumolls.
2. Hi afegim la ratlladura de la llimona.
3. Engrassem un motlle amb una mica de mantega, perquè no se’ns enganxi, i hi aboquem la massa.
4. Ho posem al forn, amb l’escalfor de baix, a 180ºc durant uns 35 minuts. Per saber si està feta, punxarem la coca amb un escuradents i si surt net, voldrà dir que ja està llesta.
5. Deixem refredar per desemmotllar-la i ja estarà llesta per a menjar :)
Gràcies Eli, per compartir els secrets de la mama! 😉
Aquesta recepta la podem fer servir de base però la podem variar amb mil opcions. Perles de xocolata, pinyons per sobre, anís, tipus marbre, etc.
Nena hi he arribat oer casualitat i he flipat, però si és la Marta, Marta bonica!!que guai a partir d’ara et seguire!!felecitats pel blog, ets molt gran!
Jaja que bona!! No sé pas qui ets però estic encantadissima que m’hagis trobat!a veure si em fas una coca ben bona i em vens a veure😃
gracies per la recepta ja et dire el resultat
😍
Moltes gracies per aquestes receptes,una forta abrassada
Gràcies pel missatge i per visitar el blog Mercè! Contenta que serveixi a algú☺️
Am trossets de dues pomes petites barrejats, boníssim.
Que bé Pep! Doncs avui la faré així!!