Escudella ràpida o sopa de galets

recepta-escudella-rapida-tardor

Fer una escudella boníssima no sempre vol dir haver d’esperar que l’olla bulli durant tot el dia. A vegades no tenim temps per poder dedicar masses hores a la cuina, però no per això ens hem de quedar sense poder menjar aquest plat que ve tant de gust en temporada de fred. Al tanto que aquesta es convertirà en una recepta de capçalera!!

Temps Racions Dificultat
40min 4/5 pers. Baixa
Ingredients:
  • 3l d’aigua
  • 1 dau de caldo de pollastre
  • 1 dau de caldo de verdures
  • 2 patates mitjanes
  • 2 cebes mitjanes
  • 200 gr de cigrons cuits
  • 2 grans d’all tallats fins
  • 1 culleradeta de pebre dolç
  • Pasta per escudella (lletres, cargolines, fideus..)
  • Sal i oli
Com?

Posem l’aigua a bullir, juntament amb els daus de caldo.
1. Pelem la ceba i la patata i ho tallem a talls mitjans. Ho saltegem una mica a la paella, prèviament untada amb oli.
2. Quan l’olla d’aigua bulli ho incorporem.
3. A la mateixa paella hi saltegem els alls laminats i hi tirem una culleradeta de pebre dolç. Quan estigui una mica cuit ho aboquem a l’olla, amb les verduretes. Ho deixem coure tot junt uns 30 minuts.
4. I per últim, hi incorporem la pasta que haguem escollit i ho deixem coure el temps que calgui; segons la pasta. Després ja la podem servir!

AIXÍ DE FÀCIL!! Bon profit ;)

A l’olla també hi podem posar pilota de carn, col, pastanaga… el que més ens agradi.

Anuncis

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s