Conill amb salsa de nous

recepta-conill-salsa-facil

Sóc molt i molt pesada amb aquesta recepta. No és que la faci molt sovint però és que és tan bona! Hi ha molta gent que no li agrada el conill, potser perquè troba que és sec, eixut o pels ossets. A banda que conté vitamines B12, B3 i B6, aquesta carn blanca, té molt baix contingut greixós i és molt recomanable per prevenir malalties cardiovasculars.

Anima’t a menjar conill! Proba aquesta recepta que és molt fàcil i ràpida. N’estic 100% segura que la repetiràs. Palabra! ;)

Temps Racions Dificultat
1h 4 pers. Fàcil
Ingredients:
  • 1 Conill trossejat
  • 1 Ceba mitjana, tallada ben fina
  • 500 ml Llet
  • 1 Gra d’all
  • 100gr nous picades
  • 1/2 got de vi blanc
  • 2l Brou de carn
  • Farina, sal, pebre i oli d’oliva
  • Pèsols
Com?

1. Salem el conill a trossos, els enfarinem i els fregim a la cassola –on hi haurem post un bon raig d’oli , a foc suau, i quan estiguin daurats els retirem del foc. Els reservem  2. Al mateix oli hi tirem la ceba a foc suau i, quan estigui daurada, hi posarem el conill, el vi i el brou bullint. 3. Posem les nous i el gra d’all al pot de minipimer i, quan estigui trinxat, hi afegim la llet 4. Ho agreguem al guisat. 5. Salpebrem i ho deixem coure fins que el conill sigui ben tendre.

També hi podem posar pèsol o pastanaga per donar-hi color. Però, sobre tot, no serviu aquest plat sense un bon tou de pa, per xucar a la salsa!

Aquest plat, com la majoria de plats de carn guisada, si es fa el dia anterior i s’escalfa, queda molt més bo i tendre.

Anuncis

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s