Coca de poma (super ràpida)

Recepta coca poma súper fàcil

Algú ha sentit a parlar d’allò d’anar de bòlid, anar amb el temps just i haver de dur postres a algun tiberi? No cal tornar-se boig, ni anar a la pastisseria a gastar-se els calerons! Aquesta coca de poma és super fàcil de fer i ràpida de coure. Segur que us demanaran d’on heu tret la recepta :)

Temps Racions Dificultat
30′ 6 pers. Súper Fàcil
Ingredients:
  • 2 Ous
  • 100gr mantega
  • 100gr sucre
  • 100gr farina
  • 1 Poma tallada a daus
  • 5gr de llevat tipus royal
  • 1 Pela de llimona ratllada
  • 1 polsim de canyella en pols
  • Gelat de vainilla
Com?

Preescalfem el forn a 220ªC.

1. Desfem la mantega i la barregem amb els ous, els sucre, la canyella i la ratlladura de llimona.
2. A banda, barregem la farina i el llevat i ho afegim a la mescla anterior.
3. Hi afegim la poma tallada a dauets.
4. Aboquem la mescla a un motlle rodó, d’uns Ø22cm, prèviament untat amb mantega o oli i enfarinat.
5. Posem el motlle al forn i abaixem la temperatura a 200ºc  durant 20min.

Jo el presento empolsat amb sucre llustre,  una bola de gelat de vainilla i un rajolí de caramel líquid per sobre.

Abans d’introduir-la al forn, també hi podeu escampar ametlla laminada per sobre i un pols de sucre.

 

Anuncis

2 pensaments sobre “Coca de poma (super ràpida)

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s