Brownie boníssim (i fàcil)

recepta_brownie_xocolata

Brownie de xocolata, pastís de xocolata, coca de xocolata… diga’n com vulguis! Aquest postre deliciós també és una recepta de calaix. Seeeempre dels sempres agrada i si ho amaneixes amb molt d’amour és èxit assegurat! Què té la xocolata de ens fa tornar a tots bojos?

Temps Racions Dificultat
45′ 8 pers. Fàcil
Ingredients:
  • 200gr. xocolata negra per a fondre
  • 220gr. mantega
  • 4 ous
  • 220gr. sucre
  • 70gr farina
  • Nous
Com?

Preescalfem el forn a 200ªC.

1. Desfem la xocolata i la mantega dins un cassó al bany maria. 2. Paral·lelament, en un bol a part, barregem la farina i el sucre.  3. Mesclem la {xocolata i mantega} juntament amb els ous i la {farina i el sucre} i, finalment, hi posem un grapat de nous pelades i una mica trinxades.

Ho aboquem a una plata quadrada d’uns 24x24cm, prèviament untada amb mantega i empolsada amb farina, i ho fornegem 30min a 180ºC.

Jo el presento empolsat amb sucre llustre i, a vegades, una bola de gelat de nous de macadàmia mmmm boníssim!!

Anuncis

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s