Jambon à l’échalote (pernil amb cebetes)

Ingredients
  • 6 llesques de pernil dolç
  • 80g d’escalunya (són cebes petites! jo no sabia que aquesta paraula existia :D)
  • 1/2 litre de crema de vaca
  • 1 got de vi blanc
  • una mica de puré de tomàquet concentrat
  • 50 g de mantega
  • formatge “comté” rallat (el suficient per cobrir el plat)
  • sal i pebre

Com? 1. Fonem les escalunyes tallades amb la mantega. Quan ja estan una mica daurades, afegim el tomàquet, el vi i la crema. Ho coguem 10 minuts en ebullició2. Posem el pernil a un plat que posarem al forn amb la salsa anterior per sobre, i a sobre el formatge fins que quedi gratinat. Servir amb arròs bullit i vi blanc!

Jambon a l’Echalot o pernil amb cebetes és un plat que va importar l’Eduard en la seva visita a la France. Aquest plat té la combinació perfecta: és molt fàcil de fer i està boníssim!

Anuncis

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s