Mousse de mandarina

mandarinaL’altre dia, vam fer sopar de noies per celebrar que s’acostaven les festes nadalenques. Entre els molts plats que van dur les convidades a taula, em vaig encarregar de les postres. Buscava alguna coseta dolça, ràpida i fàcil (que aquest dies vaig de bòlid) però que ens ajudés a païr tot el tiberi: una deliciosa mousse de mandarina! 

Ingredients:
  •  1/2l de suc de mandarina
  •  1/4l. llet condensada
  • Una mica de pell de mandarina ratllada
  •  200ml.  nata (que estigui been freda)
  • 3 cullerades de sucre
  •  3 fulles de gelatina
 Com?

– Posem les fulles de gelatina en remull amb una mica d’aigua i ho posem a foc suau perquè es desfaci. Paral·lelament, barregem el suc de la mandarina + llet condensada + la ratlladura molt suaument.  Hi afegim la gelatina ja desfeta.

– Muntem la nata, amb el sucre i l’afegim a la barreja anterior, a poc a poc.

– Ho posem amb gotets petits o copes i ho decorem amb un trosset de mandarina o una tira fina de la seva pela.

I llestos!!! Ho posem a la nevera fins a l’hora de servir.

Anuncis

Deixa el teu comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s